Тренінг-Курс «Успішний менеджер ресторану» 13 лтистопада Вартість участі: 1000 грн.
Питання, які ми розглянули під час курсу: ✅МИСТЕЦТВО ПРЕЗЕНТАЦІЇ
✅ВСТУП. УСПІШНИЙ МЕНЕДЖЕР РЕСТОРАНУ
✅ЛІДЕР, РИСИ, ВИДИ , ЯК СТАТИ ЛІДЕРОМ ✅КОМУНІКАЦІЯ, ЯК БУДУВАТИ ✅КРЕАТИВНІСТЬ, ЯК РОЗВИНУТИ? ✅ФУНКЦІЇ МЕНЕДЖЕРА РЕСТОРАНУ
✅СТИЛІ УПРАВЛІННЯ ✅СКЛАДАННЯ РЕЗЮМЕ. ВИМОГИ. СПІВБЕСІДА КОМАНДА. РОБОТА ЗІ СТАЖЕРАМИ ✅ОЦІНКА РОБОТИ ПРАЦІВНИКІВ ✅СТАНДАРТИ В РОБОТІ, ЯК ЦЕ ВАЖЛИВО ЇХ ЗНАТИ, ТА ЯК
НАВЧИТИ ІНШИХ ? ✅КОМУНІКАЦІЯ З ГОСТЕМ (ЗУСТРІЧ, СПІЛКУВАННЯ) ✅ЦИКЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ ✅РОБОТА ЗІ СКАРГАМИ ТА КОНФЛІКТАМИ ✅ПРИКЛАДИ ТА АНАЛІЗ ПОГАНИХ ВІДГУКІВ ✅КОНФЛІКТ В РЕСТОРАНІ. ЯК ЙОГО ВИРІШИТИ? ПРАВИЛО
ЛАСТ ✅РОБОЧІ ЗБОРИ, НАВЧАННЯ, ЗУСТРІЧІ З КЕРІВНИЦТВОМ ✅НАВЧАННЯ КОМАНДИ (КУРСИ, ТРЕНІНГИ. ХТО ЇХ МАЄ
ПРОВОДИТИ, ДЛЯ ЧОГО? ЯКА КОРИСТЬ?) ✅МОТИВАЦІЯ. ЯК МОТИВУВАТИ КОМАНДУ?, ЧИ ЕФЕКТИВНІ ШТРАФИ? ✅ОСНОВНІ ВИДИ ПРОДАЖ ✅МЕНЮ. ПРЕЗЕНТАЦІЯ СТРАВИ ✅ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ, ✅ЗАМОВЛЕННЯ ТОВАРУ, ✅НАДЛИШОК, ✅НЕДОСТАЧА
А які аспекти роботи менеджера ресторану турбують Вас?