Комплекс послуг, які надає Школа Гостинного Сервісу для рестораторів
Допомога в проектуванні барів, ресторанів, кав’ярень, та запуску нових проектів
Ми пропонуємо свою допомогу, якщо Ви плануєте відкривати свій власний заклад.
Ми можемо допомогти в проектуванні зручного, ергономічного та естетично-привабливого бару, ресторану, кав’ярні; у складанні та запуску алкогольного, безалкогольного, кавового меню, карти вин та коктейльної карти, а також меню кухні.
Ми якісно та професійно навчимо Вашу команду обслуговуванню та приготуванню напоїв: як алкогольних, так і безалкогольних.
Зв'яжіться з нами та допоможіть Вам залишити Ваш проект на найвищому рівні.
Ми вважаємо, що кожен заклад має бути за своєю природою неповторним та унікальним. Щоб це зреалізувати потрібно прикласти чимало зусиль. Кожен інвестор, власник бачить проект по-своєму, і, безумовно, всі версії мають право на життя. Ми підкажемо Вам які Ваші ідеї буде корисно використати в проектуванні, відкритті та запуску закладу, а які можуть не принести результатів.
Ця клопітка праця вимагає індивідуального підходу та погляду зі сторони для його створення: розробки концепції, ідеї, спрямування, вибору ніші і це, звісно ж, вимагає ефективної підготовки і запуску для подальшого просування і розвитку.
Ми знаємо це якнайкраще зсередини, саме тому наша команда професіоналів, кожен з яких має чималий досвід в ресторанному бізнесі, володіє знаннями та тонкощами, кваліфікацією в сфері ресторанного консалтингу.
Ми впевнені, що в нас чимало досвіду, щоб зреалізувати будь-який, навіть найсміливіший бізнес-проект і домогтися його ефективності та прибутковості.
Для команди HorecaSchool, ресторанний бізнес, сфера гостинності та все, що з нею пов’язане - це не просто робота, чи чергове замовлення реалізації проекту – ми цим живемо 24 години на добу, це наш спосіб життя.
Комплекс послуг, що надається компанією HorecaSchool для рестораторів та інвесторів в готельно-ресторанний бізнес:
Ми виконуємо повний комплекс з консалтингу ресторанних послуг: від розробки концепції до запуску ресторану і його управління.
1. Розробка меню ресторану, кафе
Провідні шеф-кухарі асоціації складають меню для ресторану, кафе, кейтерингу відповідно до концепції закладу і Вашим побажанням.
В ПОСЛУГУ З РОЗРОБКИ МЕНЮ ВХОДИТЬ:
- Асортиментний перелік страв
- Техніко-технологічні карти страв
- Виїзд Шеф-кухаря до Вас для навчання технології приготування всіх страв по меню персоналу кухні Вашого закладу
- Калькуляційні карти, необхідні для ведення обліку витрат закуповуваного сировини і продуктів діяльності закладу, та формування ціни
- Розробка алкогольного меню і визначення постачальників
- Розробка меню десертів з подальшим навчанням персоналу (окрема послуга).
2. Підбір та навчання персоналу
HorecaSchool володіє хорошою базою для навчання кухарів, адміністраторів закладів та офіціантів. Регулярно проводяться кулінарні майстер-класи, заняття з економіки ресторану, безпеки харчування.
3. Комплексне оснащення закладу харчування
- Пропонуємо вам оснащення будь-яких підприємств харчування у вигляді підбору, поставки, монтажу та технічного обслуговування технологічного обладнання.
- Складаємо специфікації столового та кухонного посуду, меблів, інвентарю для запуску нового об'єкта в роботу.
- Ми працюємо з провідними постачальниками і виробниками зі світовим ім'ям.
- Ви можете зв'язатися з нами, і наші співробітники допоможуть вам підібрати все необхідне для успішної роботи.
4. Підбір постачальника продуктів
Ми володіємо значним досвідом у пошуку якісних, рідкісних, або екзотичних продуктів, а також зв'язками з виробниками і постачальниками в усьому світі. Завжди можемо порекомендувати надійного постачальника в Україні і за кордоном.
5. Програма «Таємний покупець»
- Аналіз роботи персоналу підприємства харчування за програмою «Таємний покупець», результати якого показують реальну поведінку і ставлення до своїх обов'язків обслуговуючого персоналу за відсутності власника закладу.
- Опис операційних процедур діяльності підприємства харчування
- Перелік процедур Вам буде надано у вигляді комерційної пропозиції по вашому запиту.