Раді, що вам цікаво, що ж ми вивчатимемо на курсі «Успішний менеджер ресторану»😌🙌🏻
Програма курсу:
⚫️який він - «Класний менеджер»?!;
⚫️робочі збори (проведення п’ятихвилинок з працівниками, навчання, мотивація, зустрічі з керівництвом);
⚫️робота з гостями (спілкування з гостями, зворотній зв’язок, попередження та вирішення конфліктних ситуацій);
⚫адміністрування (чистота в залі, дотримання стандартів та внутрішнього режиму роботи);
⚫️команда (робота «від» і «до» зі стажерами, оцінка роботи працівників, графіки роботи персоналу, проведення мотиваційних заходів);
⚫️продажі (розрахунок цілей по продажах, навчання та тестування співробітників);
⚫️витрати (проведення інвентаризацій, замовлення та видача розхідних матеріалів);
⚫️якість (контроль виконання стандартів, чистоти, страв та напоїв, обслуговування закладу).
☝🏼Багатозадачність - основна особливість роботи менеджера.
І це тільки загальний список, який доповнюється різними пунктами в кожному закладі, з урахуванням його особливостей.
Від того, наскільки якісно виконуються ці пункти, залежить робота всього закладу.
Оголошуємо наступний набір на тренінг-курс «Успішний менеджер ресторану»
Від того, наскільки якісно виконує свою роботу менеджер/адміністратор залежить робота всього закладу.