Зв`яжись з нами

Успішний менеджер ресторану

Успішний менеджер ресторану

Раді, що вам цікаво, що ж ми вивчатимемо на курсі «Успішний менеджер ресторану»😌🙌🏻

 

Програма курсу:

⚫️який він - «Класний менеджер»?!;

⚫️робочі збори (проведення п’ятихвилинок з працівниками, навчання, мотивація, зустрічі з керівництвом);

⚫️робота з гостями (спілкування з гостями, зворотній зв’язок, попередження та вирішення конфліктних ситуацій);

⚫адміністрування (чистота в залі, дотримання стандартів та внутрішнього режиму роботи);

⚫️команда (робота «від» і «до» зі стажерами, оцінка роботи працівників, графіки роботи персоналу, проведення мотиваційних заходів);

⚫️продажі (розрахунок цілей по продажах, навчання та тестування співробітників);

⚫️витрати (проведення інвентаризацій, замовлення та видача розхідних матеріалів);

⚫️якість (контроль виконання стандартів, чистоти, страв та напоїв, обслуговування закладу).

☝🏼Багатозадачність - основна особливість роботи менеджера.

І це тільки загальний список, який доповнюється різними пунктами в кожному закладі, з урахуванням його особливостей.

Від того, наскільки якісно виконуються ці пункти, залежить робота всього закладу.

Оголошуємо наступний набір на тренінг-курс «Успішний менеджер ресторану»

Від того, наскільки якісно виконує свою роботу менеджер/адміністратор залежить робота всього закладу.