Для кого:
- для менеджерів по сервісу і ресторанних менеджерів
- для керівників, директорів і власників, які хочуть розібратися в управлінні зміною свого ресторану і посадові обов'язки менеджера
День 1
Модуль 1. Введення в професію менеджера ресторану
· профіль посади, місце в організаційній структурі
· мети і завдання, зони відповідальності, основні функції
· можливості професійного і персонального зростання
Модуль 2. Стандарти обслуговування VS залучення в цінності бренду
· наскрізний бізнес-процес обслуговування
· ключові характеристики бренду і сервісу
· розробка сервісних атрибутів
Модуль 3. Управління зміною ресторану
· методи та інструменти управління зміною
· тайм-менеджмент для менеджера
· стандартизація процесів на середньому рівні управління
День 2
Модуль 1. Лідерство і командоутворення
· профіль ідеального працівника
· основи взаємодії з персоналом
· система мотивації
· система управління за цінностями
Модуль 2. Система навчання в ресторані
· сучасна і зручна система освіти в ресторані
· нові технології в освіті
· створення освітнього контенту, який залучає
Модуль 3. Робота з новачками в ресторані
· ефективний welcome-тренінг
· як розробити програму адаптації для новачків
День 3
Модуль 1. Інструменти психології сервісу
· введення в нейросервіс
· вербальний і невербальний сервіс
· робота з базовими емоціями гостей
· ефективне рішення складних ситуацій
Модуль 2. Управління продажами в ресторані
· управління сервісом через продажу
· аналіз продажів: ABC-аналіз меню, аналіз ефективності офіціантів
· технології продажів
· формула збільшення середнього чека
Модуль 3. Базові питання доставки в зоні відповідальності менеджера
· базові бізнес-процеси доставки
· зона відповідальності менеджера в бізнес-процесах доставки