Блог про рестораний бізнес

Курс "Сильний менеджер"

Мета курсу: розробити план вдосконалення і розвитку командної роботи ресторану
Для кого:
  • для менеджерів по сервісу і ресторанних менеджерів
  • для керівників, директорів і власників, які хочуть розібратися в управлінні зміною свого ресторану і посадові обов'язки менеджера

День 1
Модуль 1. Введення в професію менеджера ресторану
·        профіль посади, місце в організаційній структурі
·        мети і завдання, зони відповідальності, основні функції
·        можливості професійного і персонального зростання
Модуль 2. Стандарти обслуговування VS залучення в цінності бренду
·        наскрізний бізнес-процес обслуговування
·        ключові характеристики бренду і сервісу
·        розробка сервісних атрибутів
Модуль 3. Управління зміною ресторану
·        методи та інструменти управління зміною
·        тайм-менеджмент для менеджера
·        стандартизація процесів на середньому рівні управління

День 2
Модуль 1. Лідерство і командоутворення
·        профіль ідеального працівника
·        основи взаємодії з персоналом
·        система мотивації
·        система управління за цінностями
Модуль 2. Система навчання в ресторані
·        сучасна і зручна система освіти в ресторані
·        нові технології в освіті
·        створення освітнього контенту, який залучає
Модуль 3. Робота з новачками в ресторані
·        ефективний welcome-тренінг
·        як розробити програму адаптації для новачків

День 3
Модуль 1. Інструменти психології сервісу
·        введення в нейросервіс
·        вербальний і невербальний сервіс
·        робота з базовими емоціями гостей
·        ефективне рішення складних ситуацій
Модуль 2. Управління продажами в ресторані
·        управління сервісом через продажу
·        аналіз продажів: ABC-аналіз меню, аналіз ефективності офіціантів
·        технології продажів
·        формула збільшення середнього чека
Модуль 3. Базові питання доставки в зоні відповідальності менеджера
·        базові бізнес-процеси доставки
·        зона відповідальності менеджера в бізнес-процесах доставки
Курси та тренінги Horeca School