Вартість участі: 1000 грн.
Питання, які ми розглянули під час курсу:
✅МИСТЕЦТВО ПРЕЗЕНТАЦІЇ
✅ВСТУП. УСПІШНИЙ МЕНЕДЖЕР РЕСТОРАНУ
✅ЛІДЕР, РИСИ, ВИДИ , ЯК СТАТИ ЛІДЕРОМ
✅КОМУНІКАЦІЯ, ЯК БУДУВАТИ
✅КРЕАТИВНІСТЬ, ЯК РОЗВИНУТИ?
✅ФУНКЦІЇ МЕНЕДЖЕРА РЕСТОРАНУ
✅СТИЛІ УПРАВЛІННЯ
✅СКЛАДАННЯ РЕЗЮМЕ. ВИМОГИ. СПІВБЕСІДА
КОМАНДА. РОБОТА ЗІ СТАЖЕРАМИ
✅ОЦІНКА РОБОТИ ПРАЦІВНИКІВ
✅СТАНДАРТИ В РОБОТІ, ЯК ЦЕ ВАЖЛИВО ЇХ ЗНАТИ, ТА ЯК
НАВЧИТИ ІНШИХ ?
✅КОМУНІКАЦІЯ З ГОСТЕМ (ЗУСТРІЧ, СПІЛКУВАННЯ)
✅ЦИКЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ
✅РОБОТА ЗІ СКАРГАМИ ТА КОНФЛІКТАМИ
✅ПРИКЛАДИ ТА АНАЛІЗ ПОГАНИХ ВІДГУКІВ
✅КОНФЛІКТ В РЕСТОРАНІ. ЯК ЙОГО ВИРІШИТИ? ПРАВИЛО
ЛАСТ
✅РОБОЧІ ЗБОРИ, НАВЧАННЯ, ЗУСТРІЧІ З КЕРІВНИЦТВОМ
✅НАВЧАННЯ КОМАНДИ (КУРСИ, ТРЕНІНГИ. ХТО ЇХ МАЄ
ПРОВОДИТИ, ДЛЯ ЧОГО? ЯКА КОРИСТЬ?)
✅МОТИВАЦІЯ. ЯК МОТИВУВАТИ КОМАНДУ?, ЧИ ЕФЕКТИВНІ ШТРАФИ?
✅ОСНОВНІ ВИДИ ПРОДАЖ
✅МЕНЮ. ПРЕЗЕНТАЦІЯ СТРАВИ
✅ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ, ✅ЗАМОВЛЕННЯ ТОВАРУ, ✅НАДЛИШОК,
✅НЕДОСТАЧА
А які аспекти роботи менеджера ресторану турбують Вас?