Програма:
-введення в роботу;
-робота з обладнанням;
-кава як продукт;
-вибір зерна, основні фактори на які звертати увагу при роботі;
-еспресо (що це, і яке воновидів не правильного еспресо;
-приготування 4 окремих смаків еспресо;
-як приготувати правильне еспресо;
-налаштування правильного еспресо;
-вибір молока (на що звертати увагу);
-приготування правильно/неправильно взбитого молока;
-приготування всіх молочних напоїв з меню (різниця між ними);
-лате арт (основи правильного лате арту, і базові малюнки);
-завершення робочого дня з кавовом обладнанням;
Час : з 10 до 16:00
Всього 4 місця.
Записатись можна в дірект або за телефоном: +380961678352
-введення в роботу;
-робота з обладнанням;
-кава як продукт;
-вибір зерна, основні фактори на які звертати увагу при роботі;
-еспресо (що це, і яке воновидів не правильного еспресо;
-приготування 4 окремих смаків еспресо;
-як приготувати правильне еспресо;
-налаштування правильного еспресо;
-вибір молока (на що звертати увагу);
-приготування правильно/неправильно взбитого молока;
-приготування всіх молочних напоїв з меню (різниця між ними);
-лате арт (основи правильного лате арту, і базові малюнки);
-завершення робочого дня з кавовом обладнанням;
Час : з 10 до 16:00
Всього 4 місця.
Записатись можна в дірект або за телефоном: +380961678352