Українский ринок послуг громадського харчування за останнє десятиліття досяг дуже високого рівня професіоналізму, наші фахівці вже ні в чому не поступаються своїм європейським колегам. Тому, тільки володіючи якісною освітою в даній сфері, постійно вдосконалюючи свої знання і впроваджуючи нові методи організації свого підприємства, можна претендувати на те, щоб зайняти і утримувати гідне місце в цьому цікавому, але вкрай нелегкій бізнесі.
В результаті навчання ви:
- Придбаєте і систематизуєте знання і навички для ефективного розвитку ресторану, бару і кафе Чи зможете налагодити додаткові контакти в самій галузі і за її межами
- За підтримки досвідченого професіонала-практика разработаете реальний бізнес-проект і отримаєте по ньому зворотний зв'язок і практичні рекомендації від успішних експертів бізнес-спільноти
- станете учасником програми привілеїв Horeca School
- Керуючим і власникам ресторанів, кафе або барів
- Підприємцям, які планують відкриття власного ресторану / кафе / бару
- Менеджерам, які мають намір розвивати кар'єру в ресторанному бізнесі
- Менеджерам з будь-якої галузі, які планують перехід в ресторанний бізнес