Блог про рестораний бізнес

Тренінг «Успішний менеджер ресторану та робота під час військового стану»

Оновлений тренінг «Успішний менеджер ресторану».

28 січня обговоримо з вами наступні питання:

- Які зміни принесла війна?
- Який тип закладу відкривати, щоб залишатись «на плаву» ?
- Комендантська година;
- Закон про заборону куріння в ресторанах;
- Як поєднати волонтерську активність і при цьому заробляти, щоб платити податки, зарплату працівникам?
- Де знайти працівників для своїх закладів ?
- Horeca фронт;
- Як підтримати своїх працівників, які змушені були поїхати закордон?
- Новий акцент в адаптації – універсальність;
- У навчанні новачків – більше про безпеку й нові потреби гостей;
- Збереження контакту й якості навчання навіть онлайн;
- Психологічна підтримка та більше емпатії;
- Фокус в історії про компанію – на стабільності;
- Welcome-тренінги, наставники й «бокси новачків» досі актуальні;
- Організація управління та технологія обслуговування в готелях.
- Основні служби у готельному господарстві та їх функції (служба бронювання, служба прийому та розміщення та ін.).
- Цінова політика формування тарифів на готельні послуги.
- Організація реклами.
- Шляхи підвищення ефективності роботи ресторану.


Вартість участі: 1000 грн.
Початок: 11:00

Наші контакти +380961678352
info@horecaschool.com.ua
Пекарська 51/5, Львів, 79000, Україна
Курси та тренінги Horeca School