Блог про рестораний бізнес

Курс бармена у Львові від HORECA SCHOOL

ШКОЛА БАРМЕНІВ - це те місце, де ви можете освоїти професію, якої НЕ вчать в університетах. Професію, яку вибирають душею. У нас ви зможете вивчити основи і секрети обраного курсу і працювати в сфері, яка вам подобається. Ми покажемо вам, як вільна творчість і непорушні стандарти вживаються в одному.

КУРС БАРМЕНА
Курс бармен-старт розрахований на слухачів, які хочуть в максимально короткий термін освоїти ази барменської майстерності. Ми навчимо Вас готувати класичні коктейлі основними способами приготування.
Даний курс бармена спрямований на опанування міксології - мистецтва приготування коктейлів. Курс включає знайомство з алкоголем міцної групи, опанування навичок приготування коктейлів, проробка рецептур та інше. Також програму можливо відкоригувати згідно ваших потреб.

Після успішного проходження курсу Ви будете:
  1. Готувати класичні коктейлі.
  2. Знати рецептуру, правила подачі, історію створення основних алкогольних напоїв (горілка, ром, джин, текіла, віскі).
  3. Знати і застосовувати на практиці правила прийому і видачі замовлення.

Це дуже хороший старт для тих, хто в найкоротші терміни і за розумні гроші бажає стати за барну стійку. Ви зможете дивувати гостей в домашньому барі і долучитеся до барної культури!


Модуль1. «Основні аспекти роботи в барі»:
  • Основні аспекти роботи в барі (функції помічника бармена);
  • Організація роботи бару;
  • Види барів і особливості;
  • Устаткування і професійний інвентар;
  • Барна посуд (назви, обсяги, призначення);
  • Барний інвентар аксесуари і інструменти (робота з інвентарем, догляд за інвентарем);
  • Підготовка бару до роботи;
  • Організація і підготовка робочого місця.

Модуль 2. «Все про спиртні напої»:
  • Все про спиртні напої (історія створення, торгові марки, виробництво, способи подачі і вживання);
  • Коктейлі: все про коктейлях алкогольні б / а коктейлі;
  • Класифікація коктейлів, способи приготування коктейлів і подачі;
  • Класичні коктейлі (кілька десятків легендарних коктейлів, які пережили віяння і капризи моди);
  • Приготування коктейлів основними способами (шаруваті, методом: шейк, білд, stir and strain).

Модуль 3. «Класифікація коктейлів»
  • Класифікація коктейлів, способи приготування коктейлів, подачі;
  • Класичні коктейлі (кілька десятків легендарних коктейлів, які пережили віяння і капризи моди).

Модуль 4. «Приготування коктейлів частина 1»
  • Практичне заняття із приготування класичних коктейлів.

Модуль 5. «Приготування коктейлів частина 2»
  • Практичне заняття із приготування класичних коктейлів.


ІНФОРМАЦІЯ ПО КУРСУ:
Форма навчання:
Групи формуються раз на три місяці.

Час навчання:
Узгоджується, коли набирається група 

Як проходить:
Заняття групові до 6-ти осіб.

ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ
Ви можетепридбати подарунковий сертифікат на цей курс!

Курси та тренінги Horeca School