IV Міжнародна конференція «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності» в ЛДУ ФК ім. Івана Боберського
Плідна наукова співпраця Школи Гостинності - Horeca School з освітніми партнерами галузі гостинності.
12 жовтня 2023 р. завідувач навчальних лабораторій кухарського профілю в МЦ ПТО ХМД м. Львова, керівник Школи Гостинності - Horeca School, менеджер з розвитку готелю "Швейцарський", ресторану "Валентино", доктор філософії, Шевелюк Михайло в продовження плідної співпраці долучився до участі у науковому заході – IV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка традиційно організована д.в.н., професоркою, завідувачкою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марією Паскою.
У роботі конференцій взяли участь понад 200 учасників із різних куточків України, Польщі, Англії, Бразилії, які представляли результати наукових напрацювань з Wyższa Szkoła Społeczno Ekonomiczna w Gdańsku, Western Paraná State University, Brazil, University of Greenwich, London, England Polska, Firma szkoleniowo-doradcza «ILLUSTRO» Opole, Polska та понад 30 вітчизняних закладів вищої освіти.
Матеріали будуть розміщені на сайті Університету (репозитарій): https://repository.ldufk.edu.ua/
Під час заходу були охоплені надзвичайно важливі в сучасних складних умовах тематики наукових досліджень, що розкривають різноманітні напрями у наукових і прикладних кейсах розвитку сфери гостинності. Учасники конференції ділилися своїми дослідженнями та досвідом роботи в галузі гостинності. Вони обговорювали проблеми, з якими стикаються готелі та ресторани, такі як підвищення якості обслуговування, оптимізація бізнес-процесів, покращення безпеки харчових продуктів, були доповіді про сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових і крафтових технологій для HORECA; розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації; стан і перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності; прогресивність в освіті; ефективні способи викладання та навчання. Конференція також була платформою для обміну досвідом та встановлення нових контактів між учасниками. Учасники мали можливість поспілкуватися з експертами галузі, задати питання та отримати поради щодо розвитку своїх проектів.
Школа Гостинності - Horeca School завжди долучається до обговорення актуальних питань індустрії гостинності, обміну досвідом, майстер-класу, а пізніше і дегустації від шеф-кухаря світового рівня Віталія Гуралевича, нетворкінгу з колегами, щоб спільними зусиллями змінювати освіту нашої країни вже сьогодні, розвивати сферу гостинності та впроваджувати закордонні практики для цього.
12 жовтня 2023 р. завідувач навчальних лабораторій кухарського профілю в МЦ ПТО ХМД м. Львова, керівник Школи Гостинності - Horeca School, менеджер з розвитку готелю "Швейцарський", ресторану "Валентино", доктор філософії, Шевелюк Михайло в продовження плідної співпраці долучився до участі у науковому заході – IV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності», яка традиційно організована д.в.н., професоркою, завідувачкою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марією Паскою.
У роботі конференцій взяли участь понад 200 учасників із різних куточків України, Польщі, Англії, Бразилії, які представляли результати наукових напрацювань з Wyższa Szkoła Społeczno Ekonomiczna w Gdańsku, Western Paraná State University, Brazil, University of Greenwich, London, England Polska, Firma szkoleniowo-doradcza «ILLUSTRO» Opole, Polska та понад 30 вітчизняних закладів вищої освіти.
Матеріали будуть розміщені на сайті Університету (репозитарій): https://repository.ldufk.edu.ua/
Під час заходу були охоплені надзвичайно важливі в сучасних складних умовах тематики наукових досліджень, що розкривають різноманітні напрями у наукових і прикладних кейсах розвитку сфери гостинності. Учасники конференції ділилися своїми дослідженнями та досвідом роботи в галузі гостинності. Вони обговорювали проблеми, з якими стикаються готелі та ресторани, такі як підвищення якості обслуговування, оптимізація бізнес-процесів, покращення безпеки харчових продуктів, були доповіді про сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу; інновації харчових і крафтових технологій для HORECA; розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації; стан і перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності; прогресивність в освіті; ефективні способи викладання та навчання. Конференція також була платформою для обміну досвідом та встановлення нових контактів між учасниками. Учасники мали можливість поспілкуватися з експертами галузі, задати питання та отримати поради щодо розвитку своїх проектів.
Школа Гостинності - Horeca School завжди долучається до обговорення актуальних питань індустрії гостинності, обміну досвідом, майстер-класу, а пізніше і дегустації від шеф-кухаря світового рівня Віталія Гуралевича, нетворкінгу з колегами, щоб спільними зусиллями змінювати освіту нашої країни вже сьогодні, розвивати сферу гостинності та впроваджувати закордонні практики для цього.
Загалом, конференція в Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського стала важливою подією для галузі гостинності, де були представлені актуальні наукові дослідження та інноваційні рішення, спрямовані на покращення якості обслуговування та розвиток сфери гостинності в цілому.
Щиро вдячні професорці, завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Пасці Марії Зіновіївні за запрошення до участі в конференції!
Щиро вдячні професорці, завідувачці кафедри готельно-ресторанної справи Пасці Марії Зіновіївні за запрошення до участі в конференції!