Блог про рестораний бізнес

Тренінг: Адміністратор ресторану. Львів

Раді, що вам цікаво, що ж ми вивчатимемо на курсі «Успішний менеджер ресторану»😌🙌🏻

Програма курсу:
⚫️який він - «Класний менеджер»?!;

️робочі збори (проведення п’ятихвилинок з працівниками, навчання, мотивація, зустрічі з керівництвом);

⚫️робота з гостями (спілкування з гостями, зворотній зв’язок, попередження та вирішення конфліктних ситуацій);


️адміністрування (чистота в залі, дотримання стандартів та внутрішнього режиму роботи);

⚫️команда (робота «від» і «до» зі стажерами, оцінка роботи працівників, графіки роботи персоналу, проведення мотиваційних заходів);

⚫️продажі (розрахунок цілей по продажах, навчання та тестування співробітників);

⚫️витрати (проведення інвентаризацій, замовлення та видача розхідних матеріалів);

⚫️якість (контроль виконання стандартів, чистоти, страв та напоїв, обслуговування закладу).

☝🏼Багатозадачність - основна особливість роботи менеджера.
І це тільки загальний список, який доповнюється різними пунктами в кожному закладі, з урахуванням його особливостей.
Від того, наскільки якісно виконуються ці пункти, залежить робота всього закладу.

Оголошуємо наступний набір на тренінг-курс «Успішний менеджер ресторану»😌🙌🏻

Який відбудеться 13 листопада об 11:00.

Вартість:
1000 грн до 31 жовтня.
1200 грн з 1 листопада.

Від того, наскільки якісно виконує свою роботу менеджер/адміністратор залежить робота всього закладу.
Курси та тренінги Horeca School