Блог про рестораний бізнес

Тренінг: Менеджмент та харчова безпека в ресторані

Тренінг: Менеджмент та харчова безпека в ресторані

Подія у фейсбуці: https://fb.me/e/3Jjs0eyYD
Подія в інстаграмі: https://www.instagram.com/horeca_school/
Ютуб Школи Гостинності: https://www.youtube.com/@horecaschoolukraine
Спікери:
  • Марія Паска (Доктор наук, професор, керівник напрямку "Технології та інновації для Horeca")
  • Михайло Шевелюк (PhD з культурології, керівник "Horeca School")

Безпека харчових продуктів та гігієна харчових продуктів система HACCP

У цьому модулі ви дізнаєтесь про безпеку та гігієну харчових продуктів, зокрема про те, як відбувається забруднення та псування харчових продуктів, способи запобігання забрудненню харчових продуктів

Безпека харчових продуктів та гігієна харчових продуктів - результати навчання

Безпека харчових продуктів та гігієна харчових продуктів

Захворювання харчового походження

Тримання бактерій на відстані

Безпека харчових продуктів та гігієна харчових продуктів

HACCP - Результати навчання

НАССР

Небезпека харчової безпеки та забруднення

Контроль росту бактерій

Контроль бактерій

Менеджмент в ресторані

У цьому модулі ви дізнаєтесь про структуру ресторану, посаду «Адміністратор ресторану», організацію роботи залу, навчання персоналу та ведення документації.

Структура ресторану

Посада менеджера/адміністратора ресторану

Організація роботи сервісного персоналу

Ведення документації в закладі (внутрішні документи менеджера)

Правила успішного менеджменту ресторану

Додаткові способи мотивації працівників

Додаткові способи мотивації працівників

Правила сучасної гостинності та сервісу

Вартість участі: 1500 грн.

Початок: 11:00
Тривалість: 5 год.
Наші контакти: +380961678352

info@horecaschool.com.ua
Локація проведення: готель "Швейцарський" (конференц-зал)
Юридична адреса реєстрації: Пекарська 51/5, Львів, 79000, Україна
Курси та тренінги Horeca School