Михайло Шевелюк взяв участь у головній події ресторанного бізнесу весни – форумі PRORESTO’25

74 Михайло Шевелюк взяв участь у головній події ресторанного бізнесу весни – форумі PRORESTO’25

PRORESTO’25: весна смаку, сервісу й натхнення в Одесі

28 квітня 2025 року в готелі «Лондонська» в Одесі відбувся один із найочікуваніших форумів ресторанної індустрії — PRORESTO’25. Подія, яка зібрала сотні представників HoReCa з усієї України — від кухарів та барист до власників топових мереж. Мав честь долучитись до цієї неймовірної атмосфери як спікер та учасник професійної спільноти, яка формує нову гостинність.

У своїй доповіді «Тренди сервісу майбутнього: що очікують гості і не пробачають співробітники» я говорив про те, як змінюються потреби наших гостей, чому сервіс сьогодні — це не просто дія, а стратегічний ресурс, і що саме не можна ігнорувати у роботі з командою.

PRORESTO — це більше, ніж просто форум. Це платформа обміну ідеями, досвідом, підтримкою та ресурсами для всіх, хто створює атмосферу закладів: від шефів і офіціантів — до рестораторів і маркетологів. У програмі — мікс потужних соло-виступів і панельних дискусій, вільне спілкування, коктейльні вечірки, дегустації, знайомства з майбутніми партнерами та великий нетворкінг.

Особливо вразили виступи та теми колег:

  • Ольга Мартиновська — кулінарна експертка, суддя «МайстерШеф», співзасновниця Culinara;
  • Лейля Туваклієва — підприємиця, Leilia bakery, подкаст «Реве та стогне ресторатор»;
  • Андрій Дромов — бренд-шеф і ресторатор, Truffle, «Космос»;
  • Ілля Неправда, Влад Романішин, Євген Комаров, Ольга Мандебура, Дмитро Подопригора, Дмитро Собакарь — кожен із них представив унікальний досвід та потужний практичний зміст.

Місія PRORESTO — об’єднувати, мотивувати й надихати, створювати культуру взаємопідтримки у сфері HoReCa та допомагати спільноті зростати через діалог і взаємодію. Саме тут народжуються ідеї, які перетворюють українську гостинність на справжній бренд.

Щиро вдячний організаторам за запрошення, надзвичайну атмосферу та якісно побудовану програму. Радію, що Українська Школа Гостинності була частиною цього руху вперед.

Деталі: www.proresto.org

Слідкуйте за оновленнями в Instagram або ставайте частиною комʼюніті в Telegram

img

Михайло Шевелюк

Дивись також