Михайло Шевелюк взяв участь в міжнародному круглому столі «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»

38 Михайло Шевелюк взяв участь в міжнародному круглому столі «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»

Проведено міжнародний круглий стіл «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»

Хочу щиро подякувати організаторам міжнародного круглого столу за запрошення до участі в цьому важливому заході. Обговорення ключових трендів у сфері туризму, гостинності та креативних індустрій стало не лише можливістю для професійного обміну думками, але й надало нові перспективи для розвитку нашої галузі. Я вірю, що такі ініціативи сприяють зміцненню зв'язків між країнами та формуванню спільних цінностей у сфері гостинності. Сподіваюсь на подальшу співпрацю та нові цікаві проекти!

16 квітня 2025 року кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу провела приголомшливий захід – МІЖНАРОДНИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку», що об’єднав 150 учасників з України та Польщі.

Науковці, освітяни, практики, фахівці, експерти галузі, здобувачі освіти, що представляли всі частини України – Дніпро, Умань, Київ, Одеса, Рівне, Запоріжжя, Харків, Львів, Івано-Франківськ, Кропивницький, Полтава, Хмельницький, Вінниця, Житомир, Чернівці, Кривий Ріг, Камʼянець-Подільський, обговорювали нові тенденції в галузі, визначали ті новації, які будуть обумовлювати та супроводжувати розвиток галузі в наступні роки.

ВІТАЛЬНЕ СЛОВО мали:

ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО Наталія Василівна, завідувачка кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу, докторка екон. наук, професорка, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»

КОЛІСНІЧЕНКО Пауліна – докторка екон. наук, в.о. ректора WSHIU Academia Nauk Stosowanych (Poland)

БЕЗУГЛА Людмила Сергіївна, завідувачка кафедри туризму та економіки підприємства, докторка екон. наук, професорка, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»

ОХРІМЕНКО Алла Григорівна – докторка екон. наук, професорка, професорка кафедри менеджменту готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет

ХОЛОДОК Валентина Дмитрівна – кандидатка наук з держ. управління, доцентка, директорка Обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму»

ДОПОВІДІ ПРЕДСТАВИЛИ:

1. ЧЕРНЕГА Олена Михайлівна – лідерка віртуального туризму, докторка філософії, експертка з туризму та цифри туризму в Україні, практикиня з формування туристичного продукту, репутації території, співзасновниця ГО «Цифровізація туризму та культури»

«Віртуальний туризм як новий вид нішевого туризму»

2. ВАСИЛЬЄВА Наталя Вікторівна – засновниця керамічної майстерні “GleeNA”, Президент громадської організації “Центр розвитку бізнес-технології та культури”

«Креативні індустрії та сільський туризм: взаємний потенціал»

3. ЧОРНИЙ Олександр Володимирович – засновник та керівник Smart Education Hotel School, сертифікований бізнес-тренер

«Сервіс 2.0 – як зміниться обслуговування гостей найближчі 10 років»

4. РЗАЄВА Таміла Хафісівна – Голова Союзу професіоналів СПА, курортів та Wellness об’єктів України, СПА-експерт та бізнес тренер СПА (4-й рівень акредитації ун-т Олівера Сакса/Італія), Амбасадор в Україні World SPA Organization, голова департаменту СПА в International Board of Massage Therapists Association

«SPA як тригерна мотиваційна складова для туристів»

5. ШЕВЕЛЮК Михайло Михайлович – керівник Української Школи Гостинності, майстер виробничого навчання кафедри ресторанного бізнесу у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи, менеджер з розвитку готелю «Швейцарський», ресторану «Валентино»

«Як створити незабутній досвід для гостей у сфері HORECA та залучати гостей у 2025 році?»

6. ВЕНГЕРСЬКА Наталя Сергіївна, заступниця Голови Спілки сільського туризму в Україні, кандидатка екон. наук, доцентка, доцентка кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів та економіки міжнародного туризму, Запорізький національний університет; викладач бізнесу та економіки Міжнародного центру Ліверпульського університету імені Джона Мурса, Англія

«Креативні індустрії та туризм: досвід Великої Британії»

7. ЧАЙКА Тетяна Юріївна – кандидатка екон. наук, доцентка, доцентка кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»

«Креативний туризм та креативні індустрії: взаємозв’язок понять і перспективи розвитку»

8. КРАСИКОВ Михайло Михайловичетнограф, фольклорист, літературознавець, член Всеукраїнської спілки краєзнавців, Міжнародної асоціації мистецтвознавців, Національної спілки письменників України та Національної спілки художників України, професор кафедри українознавства, культурології та історії науки, Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”

«Етнотуризм та традиції гостинності в Україні: креативні можливості»

9. ЯКОВЧУК Олександр Володимировичкандидат географічних наук, доцент, декан факультету географії, історії та туризму, ПВНЗ “Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука”

«Трансформація ресурсного потенціалу туристичних дестинацій України в умовах війни і поствоєнного розвитку»

10. НОСИРЄВ Олександр Олександровичкандидат географічних наук, доцент, доцент кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»

«Проблеми та перспективи розвитку соціального туризму в Україні»

11. МІРЗОДАЄВА Тетяна Віталіївнакандидатка екон. наук, доцентка, доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу, Національний університет харчових технологій

«Освітній потенціал авторських гастротурів: досвід Національного університету харчових технологій»

12. СУХЕЦЬКА Анна Сергіївнаголова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, Рівненській фаховий коледж інформаційних технологій, голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи

«Тренди гостинності 2025 року»

13. ПОСТОВА Валентина Вікторівна – кандидатка екон. наук, доцентка, доцентка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету

«Тенденції та тренди розвитку ресторанної галузі України»

Дякуємо ВСІМ, хто виявив зацікавленість заходом!

СЕРТИФІКАТИ КРУГЛОГО СТОЛУ МОЖНА ЗАВАНТАЖИТИ ЗА ПОСИЛАННЯМИ:

Сертифікати спікерів:https://tinyurl.com/certificate-16042025-speakers

Сертифікати учасників:https://tinyurl.com/certificate-16042025

img

Михайло Шевелюк

Дивись також