Навчальний посібник до освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Співавтор: Михайло Шевелюк

17 Навчальний посібник до освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Співавтор: Михайло Шевелюк

У навчальному посібнику розглянуто процеси організації наукових досліджень в галузі, висвітлено актуальні питання кроскультурного менеджменту, етики бізнесу та HR-менеджменту готелів і ресторанів. Навчальний посібник містить матеріал з девелопменту та управління ресурсами, міжнародних стандартів та якості обслуговування у закладах готельно-ресторанного бізнесу, розкриває напрямок інновацій і digital-технологій в управлінні бізнес-процесами закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуалізує питання організації ресторанної справи.

Навчальний посібник підготовлений відповідно до освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти, яка реалізується в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». Матеріал навчального посібника спрямований на підготовка висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які мають необхідні загальні і спеціальні компетентності володіють креативним мисленням та на основі комплексного поєднання дослідницької, проєктної та підприємницької діяльності вирішують складні задачі інноваційного характеру в сфері готельно-ресторанного бізнесу Навчальний посібник підготовлений колективом, у складі якого викладачі кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та стейкхолдер кафедри, керівник Школи Гостинності «Horeca School»: Якименко-Терещенко Н. В. (керівник колективу авторів), д-р екон. наук, проф. (розділ 1); Жадан Т. А., канд. екон. наук, доц. (розділ 6); Кармінська-Бєлоброва М.В., канд. екон. наук, доц. (розділ 9); Куниця К.В., канд. тех. наук, доц. (розділ 10); Літвиненко М. В., канд. екон. наук, доц. (розділ 4); Носирєв О. О., канд. геогр. наук, доц. (розділ 2); Сичова О.Є., канд. екон. наук, доц. (розділ 3); Стригуль Л. С., канд. екон. наук, доц. (розділ 7); Чайка Т.Ю., канд. екон. наук, доц. (розділ 8); Шевелюк М.М., керівник Школи Гостинності «Horeca School» (м. Львів) (розділ 5). Навчальний посібник складається з десяти розділів, в яких приділяється увага різноманітним аспектам здійснення готельно-ресторанного бізнесу. Навчальний посібник розрахований на здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання, а також широке коло читачів для ознайомлення з принципами готельно-ресторанного бізнесу.

Навчальне видання:

ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО Наталія Василівна

ЖАДАН Тетяна Андріївна

КАРМІНСЬКА-БЄЛОБРОВА Марина Володимирівна

КУНИЦЯ Катерина Вікторівна

ЛІТВИНЕНКО Марія Владиславівна

НОСИРЄВ Олександр Олександрович

СИЧОВА Олена Євгенівна

СТРИГУЛЬ Лариса Станіславівна

ЧАЙКА Тетяна Юріївна

ШЕВЕЛЮК Михайло Михайлович

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС

Навчальний посібник

Відповідальний за випуск проф. Якименко-Терещенко Н. В.

Роботу до видання рекомендував проф. Райко Д. В.

В авторській редакції План 2024 р., поз. 45.

_____________________________________________________________

Видавничий центр НТУ «ХПІ». 61002, Харків, вул. Кирпичова, 2

Свідоцтво про державну реєстрацію ДК № 5478 від 21.08.2017 р.

Електронне видання

img

Михайло Шевелюк

Дивись також