
⚓️ ProResto’25 - головний ресторанний форум Півдня в Одесі
Захід об’єднає рестораторів, кухарів, менеджерів та постачальників HoReCa для обміну досвідом, натхнення та нових партнерств.
Ви дізнаєтесь, як зараз закладам втримати команду, що реально працює в сервісі та маркетингу, свіжі тренди та актуальні кейси в HoReCa.
🎙 Спікери:
Роберто Армаролі — італійський шеф і ресторатор, власник ресторану Antica Cantina
Руслан Шибаєв — співзасновник ресторану BEEF, творець бренду Ukrainian BEEF Selection
Оксана Марусич — сертифікований бізнес-тренер і коуч (ICF), експерт з сервісу
Дмитро Сівак — засновник студії дизайну інтер’єру та архітектури SIVAK + PARTNERS
Олег Бублик — співвласник та операційний керуючий Gianni Group (GIANNIVINO, Гостерія Хата Подопригора, ANNAPAVLOVA)
Олексій Дворкін — бренд-шеф Zelda Bar, Negroni Aperitivo Bar, Spatium Rest
Михайло Селецький — керівник команди Expirenza by mono
Завершить форум гастро-вечірка з авторськими коктейлями та діджей-сетом від Юлії Нельсон.
Приєднуйтесь, щоб стати частиною ресторанного ком’юніті. Спеціально для аудиторії Horeca School діятиме промокод "PROSCHOOL10" з 10% знижкою.
📍 Готель «Лондонська», Приморський бульвар, 11
⏰ 6 жовтня 2025 року
🎫 Квитки: proresto.org