Блог школи
- Всі
- Послуги Школи Гостинності
- Огляди закладів
- Робота/практика закордоном
- Інтерв'ю з експертами Horeca
- Новини сфери гостинності
Послуги Школи Гостинності
Барна карта, яка працює на прибуток: послуги Школи Гостинності для вашого закладу12 липня 2025 р. 555
Послуги Школи Гостинності
Сервіс як мистецтво: тренери Української Школи Гостинності провели спеціалізований тренінг для майстрів-приймальників автомобільної компанії ARIA Group01 червня 2025 р. 687
Послуги Школи Гостинності
Груповий майстер-клас по приготуванню коктейлів | Школа Гостинності03 січня 2025 р. 1320
Послуги Школи Гостинності
Барний кейтеринг (виїзний коктейль бар) у Львові | Horeca School17 грудня 2024 р. 1061
Послуги Школи Гостинності
Стань майстром кави за один день: експрес-курс «Бариста» від Ukrainian Horeca School!12 грудня 2024 р. 1315
Огляди закладів
Великодні кошики у Львові. Де замовити. Рекомендація Української Школи Гостинності05 квітня 2025 р. 618
Огляди закладів
У Львові відкрили нове кафе «Республіка саду» у пам'ять про Дмитра Пащука, який загинув на фронті22 грудня 2024 р. 1006
Огляди закладів
Львівська Копальня Кави. Сервіс та емоції. Як роблять запаяну каву? Львів, Україна 2023. Варто піти!22 грудня 2024 р. 983
Огляди закладів
Де випити смачної кави в Сокільниках, Львів. ЖК Grand Village - Coffee by Barwoman_s22 грудня 2024 р. 700
Робота/практика закордоном
Гостинність без кордонів. Як українські готельєри та ресторатори допомагають переселенцям22 грудня 2024 р. 769
Робота/практика закордоном
Особливості навчання та працевлаштування у готельно-ресторанному бізнесі в Австрії29 листопада 2024 р. 716
Інтерв'ю з експертами Horeca
Оля Бойко - тренер-бариста Української Школи Гостинності, керівниця консалтингових програм29 вересня 2025 р. 556
Інтерв'ю з експертами Horeca
HR-Менеджмент: Успішне лідерство в сфері гостинності та юридичному бізнесі. Кадровий Голод під час війни 202418 жовтня 2024 р. 742
Інтерв'ю з експертами Horeca
Відверте інтервʼю з Іриною Фаріон. Меценати-націоналісти. Школа Гостинности.15 лютого 2024 р. 643
Новини сфери гостинності
ЗАУВАЖЕННЯ ТА ПРОПОЗИЦІЇ до проєкту Типового положення про конкурс на посаду керівника закладу професійної освіти (для громадського обговорення)23 жовтня 2025 р. 65
Новини сфери гостинності
HoReCa в часи викликів: цифровізація, безпека, відновлення19 жовтня 2025 р. 31
Новини сфери гостинності
Стаття «СТАНДАРТИ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ І ЇХ ВПЛИВ НА ЗАДОВОЛЕНІСТЬ І ЛОЯЛЬНІСТЬ КЛІЄНТІВ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ» у співавторстві з Шерстюк Р. П., Стойко І.І. в журналі"Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі", випуск № 13 / 2025.19 жовтня 2025 р. 30
Новини сфери гостинності
Сервіс майбутнього вже сьогодні: онлайн-зустріч Школи кулінарної майстерності та сервісу19 жовтня 2025 р. 27
Новини сфери гостинності
Герої, які формували наш дух: від Романа Шухевича до Ірини Фаріон05 жовтня 2025 р. 333
Новини сфери гостинності
⚓️ ProResto’25 - головний ресторанний форум Півдня в Одесі15 вересня 2025 р. 524
Новини сфери гостинності
Львівський форум туризму та гостинності 2025 | 8-9 жовтня Арена Львів13 вересня 2025 р. 669
Новини сфери гостинності
Виставка й конференція, що об’єднають ринок: PrivateLabel&FMCG Master 2025 та HoReCa Hub 202511 вересня 2025 р. 211
Новини сфери гостинності
Петиція за Героя України: Ірина Фаріон і виклик системі19 липня 2025 р. 670
Новини сфери гостинності
Спеціальність Готельно-ресторанна справа та кейтеринг у Львові. Бакалаврат, магістратура без НМТ11 липня 2025 р. 700
Новини сфери гостинності
СЕРВІС МАЙБУТНЬОГО: УКРАЇНСЬКА ШКОЛА ГОСТИННОСТІ ПІДПИСАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ЛЬВІВСЬКИМ ПРОФЕСІЙНИМ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА ПОЛІГРАФІЇ27 червня 2025 р. 483
Новини сфери гостинності
Підписання Меморандуму про співпрацю кафедри туризму географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка та Української Школи Гостинності13 червня 2025 р. 435
Новини сфери гостинності
Завершено авторський курс з ефективного сервісу та управління26 травня 2025 р. 416
Новини сфери гостинності
V Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю "ІННОВАЦІЇ ГОСТИННІСТЬ ТУРИЗМ: НАУКА, ОСВІТА, ПРАКТИКА"19 травня 2025 р. 642
Новини сфери гостинності
Михайло Шевелюк взяв участь у головній події ресторанного бізнесу весни – форумі PRORESTO’2517 травня 2025 р. 706
Новини сфери гостинності
«Автентичні страви України»: на Львівщині стартував обласний конкурс серед юних кулінарів14 травня 2025 р. 905
Новини сфери гостинності
Гостьова лекція для студентів кафедри туризму спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» від керівника Української Школи Гостинності14 травня 2025 р. 641
Новини сфери гостинності
Тривають лекції у межах авторського курсу з ефективного сервісу та управління09 травня 2025 р. 429
Новини сфери гостинності
Успішно розпочався авторський курс з ефективного сервісу та управління02 травня 2025 р. 428
Новини сфери гостинності
Михайло Шевелюк виступив на III Міжнародному форумі «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі»25 квітня 2025 р. 684
Новини сфери гостинності
Михайло Шевелюк взяв участь в міжнародному круглому столі «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»22 квітня 2025 р. 603
Новини сфери гостинності
PRORESTO’25: весна смаку, сервісу і натхнення вже в Одесі!16 квітня 2025 р. 669
Новини сфери гостинності
HORECAMASTER HUB 2025 – ВИЗНАЧНА ПОДІЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ!08 квітня 2025 р. 864
Новини сфери гостинності
Кафедра інформаційно-вимірювальних технологій ІКТА провела тренінг у рамках проєкту QMSEEI12 березня 2025 р. 983
Новини сфери гостинності
Керівниця напрямку «Технології та Інновації в Horeca» в Українській Школі Гостинності Марія Паска вдруге увійшла до складу незалежних дегустаторів Favorite Food&Drinks11 лютого 2025 р. 751
Новини сфери гостинності
Вступ 2025. Який коледж обрати у 2025 році у Львові? Запрошуємо учнів 9 та 11 класів! Офіціант, бармен, кухар30 грудня 2024 р. 1525
Новини сфери гостинності
День святого Валентина у Львові. Романтичний гід ресторанами22 грудня 2024 р. 1079
Новини сфери гостинності
У ЛДУФК імені Івана Боберського відбулася Рада стейкхолдерів кафедри готельно-ресторанного бізнесу (Фото)22 грудня 2024 р. 783
Новини сфери гостинності
ТОП-5 ресторанів Львова, які будуть працювати навіть під час блекауту22 грудня 2024 р. 872
Новини сфери гостинності
У ЛДУФК відбулося засідання Ради стейкхолдерів «Актуальні питання реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»22 грудня 2024 р. 808
Новини сфери гостинності
КАФЕДРА ТУРИЗМУ ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ. Члени робочої групи освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» зустрілися зі стейкхолдерами.10 грудня 2024 р. 805
Новини сфери гостинності
День Кельнера у Львові 2024. Офіціантом в ресторані «Валентино» працює Михайло Шевелюк22 травня 2024 р. 845